A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: hooks/Language.php

Line Number: 9

Reparatiile masinii: la specialist sau acasa? - www.rulmentionline.ro
Reparatiile masinii: la specialist sau acasa?
Data adaugarii:15.09.2015 In categoria Rulmenti Auto

Masina are nevoie de reparatii constante. Unii dintre noi se pricep sa execute o parte din manopere iar altii incearca. Barbatii, mai ales, sunt inca prinsi de microbul reparatiilor desi motoarele moderne nu mai sunt atat de accesibile oricui doreste sa le "surubareasca". Dar, daca stii diferenta dintre un rulment de roata si un rulment pompa apa ce mai conteaza? Te descurci si singur sa deosebesti diferitele zgomote ale motorului. Daca cumva iti prinzi degetele, atunci apelezi la specialist. Faptul ca te-ai uns si tu de vaselina si mirosi a ulei de motor te face sa te simti cumva mai barbat.

 

Ce stie specialistul? Tu esti ce care isi cunoaste cel mai bine masina. O ai de 5 ani si ai invatat sa-i stii naravurile. Diferenta dintre tine si specialist e ca cel din urma e... specialist. Daca tu crezi ca un rulment e tot ce ai nevoie, el stie cu siguranta ca problema e din alta parte. Specialistul are "ureche muzicala" adevarata cand vine vorba de huruieli, trancaneli, tacaneli si alte zumzete produse de motorul defect, de roata cu probleme sau de cine stie ce alte piese si piesulite componente ale masinii tale.

 

Specialistul modern mai are si alte unelte de diagnostic precis precum calculatoare, programe de diagnostic si senzori care detecteaza problema fara a fi nevoie sa demonteze si sa desfaca tot angrenajul. Daca huruie rulmentii el va sti cu siguranta. Precizia e meseria lui. Reparatiile facute acasa sunt de domeniul trecutului. Chiar daca vrei sa te simti barbat, nu merita sa strici bunatate de masina din nestiinta. E bine sa verifici, sa monitorizezi, sa intelegi mecanismele de functionare ale masinii si sa apelezi la specialisti atunci cand e nevoie. E o mare diferenta intre a neglija total necesitatile si problemele unei masini si a te apuca sa repari si sa diagnostichezi singur fiecare problema care apare!

 

Tags: rulmenti auto, rulment,masina, rulment roata, rulmenti romania
Va mai recomandam sa cititi si
Tipuri Rulmenti
Rulmenti Radiali Oscilanti Cu Bile 10,12,13,22,23
Rulmenti Radial-Axiali Cu Bile Pe Doua Randuri 32,33,33D,34,35,36,52,53
Rulmenti Radiali Cu Bile Pe Doua Randuri 42,43
...
Suffixe si Prefixe Rulmenti

A -rulment cu inelul exterior mai lat
B -rulment cu inelul interior mai lat
C2 -joc radial mai mic decat normal
C3 -joc radial mai mare decat normal
FA -colivie masiva din otel sau fonta cu...

Masina dumneavoastra scartaie, bate si troncane?

Oricat de multi ati investi in masina si oricat de multa grija ati avea de ea drumurile din Romania fac ca aceasta sa cedeze mult mai repede decat va imaginati. La fiecare drum denivelat, in curba sau la diferite...

Rulmenti utilaje agricole masini si echipamente
Rulment 78 OEM
Rulment 100 RBR
Rulment 101 OEM
Rulment 332 OEM
Rulment 342 OEM
Rulment 362 RBR
Rulment 368 OEM
Rulment 382...