A PHP Error was encountered

Severity: 8192

Message: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead

Filename: hooks/Language.php

Line Number: 9

Probleme la cutia de viteze? - www.rulmentionline.ro
Probleme la cutia de viteze?
Data adaugarii:15.09.2015 In categoria Rulmenti Auto

Masina a devenit atat de necesara si de utila in multe situatii, un obiect fara de care deplasarea in multe orase devine imposibila, dar in care trebuie sa investiti mai tot timpul pentru a nu va lasa niciodata in drum. Multe persoane considera masina o investitie si o cheltuiala prea mare pentru buzunarul lor, reviziile periodice sau defectarea acesteia fiind considerate niste eforturi financiare mult prea mari, dar pentru altii este un ajutor de nadejde sau chiar un loc de munca. Indifferent ca reviziile au fost facute la timp si ca ati avut intotdeauna grija de ea, aceasta se poate defecta in mare parte din cauza drumurilor, iar cand incepe sa se auda un zgomot ciudat atunci cand schimbati vitezele trebuie sa stiti ca poate fi rulmentul de la cutia de viteze.

 

Cum preveniti defectarea rulmentilor? Atunci cand va cumparati o masina in primul rand trebuie sa fie fiabila, iar pe parcurs pentru a mari fiabilitatea nu trebuie sa ratati nici o revizie. Chiar daca masina nu va anunta in bord de efectuarea reviziei, fiecare producator specifica in cartea masinii la cati kilometrii trebuie sa va prezentati la un service autorizat. Rulmentii auto de obicei fac zgomot atunci cand sunt defectati, fie atunci cand schimbati vitezele, sau cand apasati ambreiajul  aceasta incepe sa scoate sunete ciudate exact ca un mecanism fara ungere.

 

Cauzele defectarii rulmentilor pot fi stilul de conducere sportiv, tinutul frecvent al piciorului pe pedala de ambreiaj sau lipsa uleiului din cutia de viteze, acestia au nevoie de o ungere corespunzatoare pentru a fi in acord cu restul componentelor masinii.

 

Tags: cutie viteza rulment, masina, rulment cutie viteza
Va mai recomandam sa cititi si
Masina dumneavoastra scartaie, bate si troncane?

Oricat de multi ati investi in masina si oricat de multa grija ati avea de ea drumurile din Romania fac ca aceasta sa cedeze mult mai repede decat va imaginati. La fiecare drum denivelat, in curba sau la diferite...

Rulmenti utilaje agricole masini si echipamente
Rulment 78 OEM
Rulment 100 RBR
Rulment 101 OEM
Rulment 332 OEM
Rulment 342 OEM
Rulment 362 RBR
Rulment 368 OEM
Rulment 382...
Suffixe si Prefixe Rulmenti

A -rulment cu inelul exterior mai lat
B -rulment cu inelul interior mai lat
C2 -joc radial mai mic decat normal
C3 -joc radial mai mare decat normal
FA -colivie masiva din otel sau fonta cu...

Tipuri Rulmenti
Rulmenti Radiali Oscilanti Cu Bile 10,12,13,22,23
Rulmenti Radial-Axiali Cu Bile Pe Doua Randuri 32,33,33D,34,35,36,52,53
Rulmenti Radiali Cu Bile Pe Doua Randuri 42,43
...