Masina dumneavoastra scartaie, bate si troncane?
Data adaugarii:15.09.2015 In categoria Rulmenti Auto

Oricat de multi ati investi in masina si oricat de multa grija ati avea de ea drumurile din Romania fac ca aceasta sa cedeze mult mai repede decat va imaginati. La fiecare drum denivelat, in curba sau la diferite viteze masina dumneavoastra scoate niste zgomote ciudate? Cu siguranta problema dumnevoastra sunt rulmentii auto, aceste piese mici dar foarte importante fac ca masina dumneavoastra sa functioneze perfect, sustin rotatia mult mai usoara a rotilor masinii si sprijina greutatea vehiculului de ambele parti, atat in fata cat si in spate.

Oare de ce se strica masina, la ce ne ajuta sa stim ce sunt rulmentii auto? Pentru ca nu toata lumea este pasionata de mecanica sau interesata de piesele masinii, se intampla foarte des sa lase masina in service si sa o recupereze cand aceasta este perfect functional. Nimic anormal, dar pentru a stii cum sa intretineti masina sunt necesare si cateva cunostinte minime despre piesele acesteia.

Rulmentul este principala piesa a unui lagar cu rostogolire, prin urmare fara de care rotile nu se pot invarti, iar masina nu se poate pune in miscare.

Tags: rulment auto, rulment masina, roata, rulment
Va mai recomandam sa cititi si
Probleme la cutia de viteze?

Masina a devenit atat de necesara si de utila in multe situatii, un obiect fara de care deplasarea in multe orase devine imposibila, dar in care trebuie sa investiti mai tot timpul pentru a nu va lasa niciodata in...

Reparatiile masinii: la specialist sau acasa?

Masina are nevoie de reparatii constante. Unii dintre noi se pricep sa execute o parte din manopere iar altii incearca. Barbatii, mai ales, sunt inca prinsi de microbul reparatiilor desi motoarele...